Welkom!

***CORONA***
Beste gast, 

Als campingeigenaar leef je een hele winter toe naar het moment om weer gasten te kunnen ontvangen. Het gastvrij zijn zit in ons bloed. Toch hebben we besloten de camping (nog) niet te openen tot 6 april 2020 in verband met Corona. Laten we hopen dat het virus snel onder controle is.
Mochten er ontwikkelingen zijn dan zullen we hier een bericht plaatsen. Uiteraard mag u ook gewoon contact met ons opnemen. 

Met vriendelijke groet, 

Carlo en Claudia
***

Landschapscamping Sparrenhof
 is gelegen op de flank van de Drentse Hondsrug aan de rand van het brinkdorp Gasselte. In een parkachtige, altijd groene omgeving kijkt u aan de oostkant uit op het stroomdal van het riviertje de Hunze met weidse vergezichten. 

Op 500 meter vindt u de zandverstuiving 'Het Drouwenerzand', met heide, vliegdennen, jeneverbessen, een wandelgebied bij uitstek!
Vanaf de camping rijdt u zo het honderden kilometerslange Drentse fietspadennet op. De fiets- en wandelmogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. 

Landschapscamping Sparrenhof richt zich vooral op de groep 50+ en is minder geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Er zijn geen seizoensplaatsen en het terrein is autoluw.
Sparrenhof is erg geschikt als thuisbasis om Noord-Oost Nederland verder te verkennen. 

U staat met uw caravan, vouwwagen of tent op uw eigen met sparren omzoomde plek, op een altijd groen en schoon tapijt van kunstgras. Ten behoeve van uw comfort zijn alle plekken voorzien van een drinkwatertappunt, rioolafvoer en 10 ampere stroom. 
Voor campers is er een ruim opgezet camperpark met 11 groene camperplaatsen voorzien van 6 ampere stroom. 

Huisdieren zijn (aangelijnd) welkom.
Het terrein is voorzien van nachtverlichting en u kunt overal gratis draadloos internetten via een Wifi-Straalverbinding.
Het sanitair is van hoge kwaliteit en u kunt zelfs prive sanitair reserveren. 
Er is een ruimte met professionele fitnesstoestellen en u kunt gebruik maken van de compleet ingericht sauna ruimte met Infrarood en Finse Sauna.
's Avonds maakt u een wandeling door de pluktuin, de oude rassen boomgaard en langs de siervijver met windes en koikarpers. De camping is omgeven door bloemrijke akkers. 

Voor  het jaar 2017 zijn we beloond met een mooie gouden Zoover Award! en gekozen tot beste accomodatie van Drenthe en als Nummer 2 camping van Nederland!


   
 

In 2015:  Camperpark Sparrenhof, 11  afgebakende camperplekken voor camperaars die enkele dagen heerlijk willen fietsen of wandelen! U maakt gebruik van de faciliteiten van de camping.
In 2016:  Opening van een tweede luxe toiletgebouw nabij de zonnepanelen met 13 privébadkamers, meerdere wc's, douches, wascabines en afwasplekken.

In 2017:  Uitbreiding zonnepanelen op het dak van het nieuwe toiletgebouw, waardoor 80% van het energieverbruik duurzaam wordt opgewekt. 

 

 

 

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om te reserveren.

 

Bel: 0599-565610
  06-11920557
Mail: info @ sparrenhof.com

  

U bent van harte welkom !
 

Carlo en Claudia Hadderingh
Kamplaan 1
9462 TS GASSELTE (Dr)

KvK nr: 59689412
 
  

Wij zijn geopend van vrijdag 28 maart 2020 tot donderdag 31 oktober 2020
 

Minder Validen ToegankelijkStichting Vrije Recreatie Welness Jeu de BoulesGroene Stroom